مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,523
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 26

چکیده

 با توجه به اثرات سوء نگه دارنده های شیمیایی در مواد غذایی فرآوری شده, استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی بی خطر از جمله اسانس و عصاره های گیاهان امری ضروری به نظر می رسد. هدف از انجام این مطالعه مروری, تعیین اثر اسانس های متفاوت بر باکتری های مختلف می باشد. مطالعه از نوع مروری-سیستماتیک (Systematic review) است که طی آن تعداد زیادی از مقالات مرتبط از پایگاه های داده داخلی و خارجی دریافت و مورد ارزیابی قرار گرفت. از میان 462 مقاله یافت شده, تعداد 76 مقاله بر اساس عنوان و چکیده آن ها برای بررسی بیشتر انتخاب گردیدند. بر اساس نتایج مطالعات مختلف, تاثیر اسانس های گوناگون بر باکتری های بیماری زا و مولد فساد مشخص گردید و موثرترین و ضعیف ترین اسانس ها معرفی شدند. هم چنین مشخص گردید که تاثیر اسانس ها بر باکتری های گرم مثبت بیشتر از گرم منفی است. در مواردی نیز اسانس ها اثر مهاری بر باکتری های مفید نظیر لاکتوباسیل ها داشتند.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، احسان، درگاهی، عبداله، محمدی، احمد، اسدی، فاطمه، و صحرایی، سمیه. (1394). مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها. بهداشت مواد غذایی، 5(2 (پیاپی 18))، 1-26. SID. https://sid.ir/paper/222819/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی احسان، درگاهی عبداله، محمدی احمد، اسدی فاطمه، صحرایی سمیه. مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(2 (پیاپی 18)):1-26. Available from: https://sid.ir/paper/222819/fa

    IEEE: کپی

    احسان صادقی، عبداله درگاهی، احمد محمدی، فاطمه اسدی، و سمیه صحرایی، “مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 1–26، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222819/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button