APA:
کپیصادقی، احسان، درگاهی، عبداله، محمدی، احمد، اسدی، فاطمه، و صحرایی، سمیه. (1394). مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها. بهداشت مواد غذایی، 5(2 (پیاپی 18))، 1-26. SID. https://sid.ir/paper/222819/fa
Vancouver:
کپیصادقی احسان، درگاهی عبداله، محمدی احمد، اسدی فاطمه، صحرایی سمیه. مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(2 (پیاپی 18)):1-26. Available from: https://sid.ir/paper/222819/fa
IEEE:
کپیاحسان صادقی، عبداله درگاهی، احمد محمدی، فاطمه اسدی، و سمیه صحرایی، “مروری بر تاثیر ضدمیکروبی اسانس ها،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 1–26، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222819/fa