مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,947
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

500
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی

صفحات

 صفحه شروع 255 | صفحه پایان 263

چکیده

 توجه و علاقه فزاینده مبنی بر استفاده کمتر از نگهدارنده های سنتتیک منجر به انجام تحقیقات در زمینه یافتن و استفاده از مشتقات طبیعی دارای خاصیت ضد میکروبی شده است. اسانس رزماری به علت دارا بودن خاصیت ضدمیکروبی و خاصیت آنتی اکسیدانی وسیع, به عنوان یک گیاه دارویی شناخته شده است. هدف از این تحقیق, بررسی اثر اسانس گیاه رزماری بر روی رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی در حضور غلظت های مختلف اسانس (100 ppm و 50, 0) در درجه حرارت های 8 و 25 درجه سانتی گراد به مدت 14 روز بود.شمارش تعداد کل باکتری به روش کشت سطحی پس از تهیه رقت های متوالی و کشت در محیط نوترینت آگار, پس از 24 ساعت گرمخانه گذاری انجام پذیرفت.نتایج حاصل از بررسی نشان می دهد تاثیر مقادیر مختلف اسانس بر میزان رشد باکتری از نظر آماری معنی دار (p<0.05) بوده و با افزایش غلظت اسانس, میزان رشد باکتری کاهش می یابد.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

    ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفرزاده خالدی، کامران، آقازاده مشگی، مه زاد، شریفان، انوشه، و لاریجانی، کامبیز. (1389). بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 7(2)، 255-263. SID. https://sid.ir/paper/197330/fa

    Vancouver: کپی

    جعفرزاده خالدی کامران، آقازاده مشگی مه زاد، شریفان انوشه، لاریجانی کامبیز. بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1389؛7(2):255-263. Available from: https://sid.ir/paper/197330/fa

    IEEE: کپی

    کامران جعفرزاده خالدی، مه زاد آقازاده مشگی، انوشه شریفان، و کامبیز لاریجانی، “بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 7، no. 2، pp. 255–263، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197330/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button