APA:
کپیجعفرزاده خالدی، کامران، آقازاده مشگی، مه زاد، شریفان، انوشه، و لاریجانی، کامبیز. (1389). بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 7(2)، 255-263. SID. https://sid.ir/paper/197330/fa
Vancouver:
کپیجعفرزاده خالدی کامران، آقازاده مشگی مه زاد، شریفان انوشه، لاریجانی کامبیز. بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1389؛7(2):255-263. Available from: https://sid.ir/paper/197330/fa
IEEE:
کپیکامران جعفرزاده خالدی، مه زاد آقازاده مشگی، انوشه شریفان، و کامبیز لاریجانی، “بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 7، no. 2، pp. 255–263، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197330/fa