مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,010
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

به حداقل رساندن عوامل مخرب آلرژن با تغییر در شرایط عصاره گیری از گرده گیاه زعفران

صفحات

 صفحه شروع 18 | صفحه پایان 21

چکیده

 مقدمه و هدف: بیش از %20 افراد جامعه مبتلا به بیماری آلرژی اتوپیک می باشند. امروزه در اغلب تست های تشخیص و یا حساسیت زدایی افراد آلرژیک عصاره خام مواد آلرژی زا استفاده می شود. اما این عصاره بطور معمول حاوی بیش از 50 نوع مولکول پروتئین آلرژن و غیر آلرژن است که استفاده از آنها را در تشخیص دچار مشکل می نماید. در این مطالعه قصد داریم روش عصاره گیری از عصاره گیاهان را به نحوی طراحی نماییم که علاوه بر استخراج تمامی آلرژن های گرده, مقدار مواد غیر آلرژیک را به حداقل برسانیم.روش ها: فاکتورهایی مانند مولاریته بافر, PH, دیالیز کردن و تکان دادن (shaking) در مقایسه با مخلوط کردن (mixing) با استفاده از مگنت مورد بررسی قرار گرفت. ترکیب عصاره به روش SDS-PAGE و اندازه گیری پروتئین تام به روش Bradford اندازه گیری شد.نتایج: نتایج بدست آمده در الکتروفورز عصاره گیاه زعفران وجود 6 باند مشخص را در ناحیه 14-94 کیلودالتون را نشان داد. دیالیز نمونه های استخراج شده باعث کم شدن رنگ زمینه ای و شارپ شدن باندهای پروتئینی بخصوص در نواحی کمتر از 30 کیلودالتون شد. باندهای پروتئینی عصاره هایی که در مدت زمان 24 و 48 ساعت از طریق تکان دادن آماده شده بودند در مقایسه با روش مخلوط کردن واضح تر بود.نتیجه گیری: بنابراین می توان با تغییر در شرایط استخراج, عوامل نابود کننده آلرژن را خنثی سازیم و بتوانیم عصاره مناسبی جهت مصارف تشخیصی و درمانی بدست آوریم.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تولایی، شیما، سنکیان، مجتبی، کاغذیان، هومن، و وارسته، عبدالرضا. (1379). به حداقل رساندن عوامل مخرب آلرژن با تغییر در شرایط عصاره گیری از گرده گیاه زعفران. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 7(1 (پیاپی 12))، 18-21. SID. https://sid.ir/paper/95356/fa

    Vancouver: کپی

    تولایی شیما، سنکیان مجتبی، کاغذیان هومن، وارسته عبدالرضا. به حداقل رساندن عوامل مخرب آلرژن با تغییر در شرایط عصاره گیری از گرده گیاه زعفران. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند[Internet]. 1379؛7(1 (پیاپی 12)):18-21. Available from: https://sid.ir/paper/95356/fa

    IEEE: کپی

    شیما تولایی، مجتبی سنکیان، هومن کاغذیان، و عبدالرضا وارسته، “به حداقل رساندن عوامل مخرب آلرژن با تغییر در شرایط عصاره گیری از گرده گیاه زعفران،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، vol. 7، no. 1 (پیاپی 12)، pp. 18–21، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/95356/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button