مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

422
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

135
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی افزودن ملاس و دانه جو و تاخیر در سیلو بر فراسنجه های کمی و کیفی سیلاژ کلزا

صفحات

 صفحه شروع 169 | صفحه پایان 182

چکیده

 این آزمایش با هدف تعیین تأثیر افزودن ملاس, دانه جو و زمان تأخیر در تهیه سیلاژ بر کیفیت ظاهری و ارزش تغذیه ای سیلاژ کلزا انجام شد. داده ها در قالب طرح کاملاً تصادفی و آرایه فاکتوریل 2×4 آنالیز شدند. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) سیلاژ بدون افزودنی (شاهد) بدون تأخیر در تهیه سیلاژ, 2) سیلاژ بدون افزودنی با 48 ساعت تأخیر در تهیه سیلاژ 3) افزودن 5 درصد ملاس بدون تأخیر در تهیه سیلاژ, 4) افزودن 5 درصد ملاس با 48 ساعت تأخیر در تهیه سیلاژ, 5) افزودن 5 درصد دانه جو بدون تأخیر در تهیه سیلاژ, 6) افزودن 5 درصد دانه جو با 48 ساعت تأخیر در تهیه سیلاژ, 7) افزودن 5/2 درصد ملاس + 5/2 درصد دانه جو بدون تأخیر در تهیه سیلاژ و 8) افزودن 5/2 درصد ملاس + 5/2 درصد دانه جو با 48 ساعت تأخیر در تهیه سیلاژ بودند. هر کدام از افزودنی ها در دو زمان مختلف با علوفه کلزا مخلوط شدند (صفر و 48 ساعت پس از برداشت), و سپس در سطل های پلاستیکی, به مدت 60 روز در دمای 25 درجه سانتیگراد نگهداری شدند. مطابق نتایج, افزودن ملاس باعث افزایش کربوهیدرات های محلول در آب, کاهش PH, فیبر نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی شد (05/0>P). تاخیر در تهیه سیلاژ, سبب بهبود شرایط ظاهری, افزایش PH و پروتئین خام سیلاژ گردید (05/0>P). تیمار دارای ملاس و دانه جو با 48 ساعت تاخیر در سیلو کردن, عملکرد بهتری به لحاظ خصوصیات ظاهری, ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ کلزا داشت.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نظام دوست، مجید، قورچی، تقی، اربابی، سمانه، زره داران، سعید، و سیدالموسوی، سیدمحمدمهدی. (1397). بررسی افزودن ملاس و دانه جو و تاخیر در سیلو بر فراسنجه های کمی و کیفی سیلاژ کلزا. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(119 )، 169-182. SID. https://sid.ir/paper/406615/fa

    Vancouver: کپی

    نظام دوست مجید، قورچی تقی، اربابی سمانه، زره داران سعید، سیدالموسوی سیدمحمدمهدی. بررسی افزودن ملاس و دانه جو و تاخیر در سیلو بر فراسنجه های کمی و کیفی سیلاژ کلزا. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(119 ):169-182. Available from: https://sid.ir/paper/406615/fa

    IEEE: کپی

    مجید نظام دوست، تقی قورچی، سمانه اربابی، سعید زره داران، و سیدمحمدمهدی سیدالموسوی، “بررسی افزودن ملاس و دانه جو و تاخیر در سیلو بر فراسنجه های کمی و کیفی سیلاژ کلزا،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 119 ، pp. 169–182، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406615/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button