مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,709
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

365
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از ملاس چغندرقند به منظور بهبود تخمیر سیلاژ ساقه و برگ ذرت شیرین

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 32

چکیده

 در این تحقیق به منظور بررسی اثرمصرف ملاس چغندرقند بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی ساقه و برگ ذرت شیرین, از سه سطح ملاس در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تکرار استفاده شد. سه سطح ملاس (780 گرم ماده خشک در کیلو گرم) به مقدار صفر, 30 و 60 کیلو گرم در تن ساقه و برگ ذرت شیرین تر (به ترتیب تیمار شاهد, 2 و 3) مخلوط و در سطل های آزمایشگاهی (با ظرفیت 6.5 کیلوگرم) فشرده و ذخیره گردید. بعد از 45 روز ویژگی ظاهری (بو, ساختمان و رنگ سیلاژ), (pH, Fleig point (FP, ترکیبات شیمیایی (ماده خشک (DM), پروتئین خام (CP), خاکستر, دیواره سلولی (NDF), دیواره سلولی بدون همی سلولز (ADF) و قابلیت هضم مواد سیلویی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تمامی تیمارها کیفیت ظاهری مطلوبی داشتند. pH تیمار 3 (3.77) بطور معنی داری کمتر از تیمار شاهد (3.84) بود (P<0.05). افزودن ملاس در هر دو سطح باعث افزایش ماده خشک سیلاژها شد (P<0.05). میانگین کل CP و ADF ساقه و برگ ذرت شیرین به ترتیب 7.72 و 34.60 درصد بوده که با عمل سیلو کردن CP به 8.49 درصد افزایش و ADF به 32.41 درصد کاهش یافت. افزودن ملاس باعث افزایش قابلیت هضم سیلاژ شد ولی این تفاوت معنی دار نبود. بطور کلی نتایج این آزمایش بیان می کند که کاربرد حداقل 30 کیلوگرم ملاس به ازای هر تن ساقه و برگ ذرت شیرین باعث افزایش کیفیت تخمیر و بهبود قابلیت هضم سیلاژ ساقه و برگ ذرت شیرین شد.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پاسندی، محمد، کمالی، رضا، و کاویان، عبداله. (1391). استفاده از ملاس چغندرقند به منظور بهبود تخمیر سیلاژ ساقه و برگ ذرت شیرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 25(2 (پیاپی 95))، 27-32. SID. https://sid.ir/paper/215008/fa

    Vancouver: کپی

    پاسندی محمد، کمالی رضا، کاویان عبداله. استفاده از ملاس چغندرقند به منظور بهبود تخمیر سیلاژ ساقه و برگ ذرت شیرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1391؛25(2 (پیاپی 95)):27-32. Available from: https://sid.ir/paper/215008/fa

    IEEE: کپی

    محمد پاسندی، رضا کمالی، و عبداله کاویان، “استفاده از ملاس چغندرقند به منظور بهبود تخمیر سیلاژ ساقه و برگ ذرت شیرین،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 25، no. 2 (پیاپی 95)، pp. 27–32، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215008/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button