APA:
کپیشهدادی، فاطمه، دوماری، حسین، نژادسجادی، سیدحسین، رفیعی پور، احمد، مهدوی نیا، عبداله، دزیانی، مسعود، و عزتی، رقیه. (1398). بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(95 )، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/72015/fa
Vancouver:
کپیشهدادی فاطمه، دوماری حسین، نژادسجادی سیدحسین، رفیعی پور احمد، مهدوی نیا عبداله، دزیانی مسعود، عزتی رقیه. بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(95 ):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/72015/fa
IEEE:
کپیفاطمه شهدادی، حسین دوماری، سیدحسین نژادسجادی، احمد رفیعی پور، عبداله مهدوی نیا، مسعود دزیانی، و رقیه عزتی، “بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 95 ، pp. 53–62، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72015/fa