مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

6,357
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

298
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان PH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 41

چکیده

 هدف: مقایسه خاصیت ضد میکروبی pH) مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا مرگ) سه اسید آلی (استیک, لاکتیک, سیتریک) اسید معدنی (هیدروکلریک) در مقابل استافیلوکوکوس آرئوس.طرح: مطالعه تجربی به شیوه تلقیحی و آنالیز چند فاکتوری.روش: رفتار استافیلوکوکوس آرئوس از نظر رشد در pH های مختلف (6 تا 4 با اختلافهای 0.2 واحد) با استفاده از سه اسید آلی (استیک, لاکتیک, سیتریک) و یک اسید معدنی (هیدروکلریک) در محیط آبگوشت (Brain Heart Infusion Broth) BHI. در حرارتهای مختلف (15, 25, 35 درجه سانتگیراد) به مدت 14 روز جهت تعیین مرزهای رشد و عدم رشد و نیز مرزهای بقا و مرگ باکتری مورد مطالعه آنالیز چند فاکتوری قرار گرفت. مرز رشد و عدم رشد براساس مشاهده کدورت در محیطهای کشت (BHI) به عنوان رشد و شفافیت آن به عنوان عدم رشد باکتری و مرز بقا و مرگ سلول باکتری نیز بر اساس کشت سطحی از محیطهای شفاف (بدون رشد) در محیط Bairal Parker در پایان روز چهاردهم تعیین گردید.نتایج: بالاترین PH حد مرز رشد عدم رشد در مورد اسید استیک, به مقادیر 5 و 5.2, 5.2 و 5.4, 5.6 و 5.8 به ترتیب در حرارتهای 35, 25 و 15 درجه سانتیگراد مشاهده گردید. پایینترین PH حد مرز رشد و عدم رشد در مورد اسید هیدروکلریک در حرارتهای 35 و 25 درجه سانتیگراد برابر با 4< و 4 و در حرارت 15 درجه سانتیگراد برابر با 4.8 و 5 تعیین گردید. در این مطالعه قدرت باکتری اسیدی اسید استیک بیش از سایر اسیدها بود و پس از آن بیشترین خاصیت ضد باکتری اسیدهای آزمایش شده را به ترتیب اسیدهای لاکتیک, سیتریک و هیدروکلریک نشان دادند طوری که pH مرز بقا و مرگ سلول باکتری در استفاده از اسید استیک بین 5 و 5.2 در حرارتهای 15 و 25 درجه سانتیگراد تعیین گریده و در حرارت 35 درجه سانتیگراد مقدار pH جلوگیری کننده از رشد pH مرگ باکتری هر دو برابر با 5 تعیین گردید. کاهش درجه حرارت نگهداری در تمامی اسیدهای مورد استفاده باعث افزایش pH مرز رشد و عدم رشد و نیز بقا و مرگ سلول باکتری گردید.نتیجه گیری: از یافته های حاصل از این بررسی می توان نتیجه گیری نمود که بالاترین خاصیت ضد میکروبی استافیلوکوکوس ارئوس در اسید استیک و پایینترین آن در اسید هیدروکلریک رخ می دهد.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضویلر، ودود، جمشیدی، عبداله، و شمشادی، بهار. (1381). تعیین میزان PH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 57(2)، 37-41. SID. https://sid.ir/paper/35019/fa

    Vancouver: کپی

    رضویلر ودود، جمشیدی عبداله، شمشادی بهار. تعیین میزان PH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1381؛57(2):37-41. Available from: https://sid.ir/paper/35019/fa

    IEEE: کپی

    ودود رضویلر، عبداله جمشیدی، و بهار شمشادی، “تعیین میزان PH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 57، no. 2، pp. 37–41، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35019/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button