APA:
کپیانوشه، نرگس، حسینی، سیدولی، میرصادقی، حجت، و شاه حسینی، غلامرضا. (1394). اثر تاخیر در سردسازی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر کیفیت سوریمی تولیدشده از آن. علوم و فنون شیلات، 4(2)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/246802/fa
Vancouver:
کپیانوشه نرگس، حسینی سیدولی، میرصادقی حجت، شاه حسینی غلامرضا. اثر تاخیر در سردسازی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر کیفیت سوریمی تولیدشده از آن. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(2):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/246802/fa
IEEE:
کپینرگس انوشه، سیدولی حسینی، حجت میرصادقی، و غلامرضا شاه حسینی، “اثر تاخیر در سردسازی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر کیفیت سوریمی تولیدشده از آن،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 2، pp. 1–9، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246802/fa