مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,083
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

393
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن گیاه آویشن به جیره غذایی بر گوارش پذیری خوراک و عملکرد تولید شیر بزهای شیرده مهابادی

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 36

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی اثر افزودن گیاه آویشن در ترکیب جیره, بر روی میزان ماده خشک مصرفی, گوارش پذیری خوراک و میزان تولید و ترکیبات شیر با استفاده از 6 راس بز شیرده مهابادی در قالب طرح چرخشی 3×3 اجرا گردید. سه تیمار آزمایشی به ترتیب شامل صفر, 25 و 50 گرم گیاه خشک آویشن وحشی برای هر راس دام در روز, به همراه جیره غذایی استاندارد بود. دام ها در قفس های متابولیکی به صورت انفرادی نگهداری و تغذیه گردیدند. آزمایش شامل سه دوره 21 روزه بود, که در هر دوره دو هفته عادت پذیری و یک هفته نیز جمع آوری اطلاعت در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که اضافه کردن گیاه آویشن به جیره اثر معنی داری بر میزان مصرف خوراک و قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و مواد مغذی جیره ها نداشت (P>0.05). میانگین مصرف ماده خشک برای تیمار شاهد 2.496, تیمار دو 2.464 و تیمار سه 2.430 کیلوگرم در روز بود. برای تیمار های یک, دو و سه به ترتیب قابلیت هضم ماده خشک 71.87, 72.30 و71.15 , قابلیت هضم پروتئین خام 69.68, 70.66 و 70.53 و الیاف نامحلول در شوینده خنثی 51.33, 56.14 و51.19  درصد بود. میزان تولید شیر برای تیمارهای یک, دو و سه به ترتیب 1.740, 1.812 و 1.812 کیلو گرم در روز و میزان چربی شیر 4.6, 5.33 و 4.5 درصد بود که تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشارحمیدی، بهرام، پیرمحمدی، رسول، منصوری، هرمز، و فجری، مهدی. (1392). اثر افزودن گیاه آویشن به جیره غذایی بر گوارش پذیری خوراک و عملکرد تولید شیر بزهای شیرده مهابادی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، -(101)، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/215042/fa

    Vancouver: کپی

    افشارحمیدی بهرام، پیرمحمدی رسول، منصوری هرمز، فجری مهدی. اثر افزودن گیاه آویشن به جیره غذایی بر گوارش پذیری خوراک و عملکرد تولید شیر بزهای شیرده مهابادی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1392؛-(101):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/215042/fa

    IEEE: کپی

    بهرام افشارحمیدی، رسول پیرمحمدی، هرمز منصوری، و مهدی فجری، “اثر افزودن گیاه آویشن به جیره غذایی بر گوارش پذیری خوراک و عملکرد تولید شیر بزهای شیرده مهابادی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 101، pp. 29–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215042/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button