APA:
کپینصیری، مهشید، فرحناکی، عسگر، نیاکوثری، مهرداد، مجذوبی، مهسا، و مصباحی، غلامرضا. (1393). تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(2)، 155-166. SID. https://sid.ir/paper/148477/fa
Vancouver:
کپینصیری مهشید، فرحناکی عسگر، نیاکوثری مهرداد، مجذوبی مهسا، مصباحی غلامرضا. تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(2):155-166. Available from: https://sid.ir/paper/148477/fa
IEEE:
کپیمهشید نصیری، عسگر فرحناکی، مهرداد نیاکوثری، مهسا مجذوبی، و غلامرضا مصباحی، “تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 155–166، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148477/fa