مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

801
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

282
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج

صفحات

 صفحه شروع 155 | صفحه پایان 166

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیری، مهشید، فرحناکی، عسگر، نیاکوثری، مهرداد، مجذوبی، مهسا، و مصباحی، غلامرضا. (1393). تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(2)، 155-166. SID. https://sid.ir/paper/148477/fa

    Vancouver: کپی

    نصیری مهشید، فرحناکی عسگر، نیاکوثری مهرداد، مجذوبی مهسا، مصباحی غلامرضا. تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(2):155-166. Available from: https://sid.ir/paper/148477/fa

    IEEE: کپی

    مهشید نصیری، عسگر فرحناکی، مهرداد نیاکوثری، مهسا مجذوبی، و غلامرضا مصباحی، “تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 155–166، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148477/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button