APA:
کپیجمالی، سحر، پژوهی الموتی، محمدرضا، ساری، عباسعلی، و آقاجانی، نرجس. (1402). کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 18(1 )، 93-108. SID. https://sid.ir/paper/1134603/fa
Vancouver:
کپیجمالی سحر، پژوهی الموتی محمدرضا، ساری عباسعلی، آقاجانی نرجس. کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1402؛18(1 ):93-108. Available from: https://sid.ir/paper/1134603/fa
IEEE:
کپیسحر جمالی، محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، و نرجس آقاجانی، “کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 1 ، pp. 93–108، 1402، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1134603/fa