فیلترها/جستجو در نتایج    

فیلترها

سال

بانک‌ها




گروه تخصصی










متن کامل


همکاران: 

مریم-چاله کائی

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    2023/3/21
تعامل: 
  • بازدید: 

    63
چکیده: 

نان پر‎مصرف‎ترین ماده غذایی مورد استفاده در خانوارهای ایرانی بوده و کیفیت آن به صورت مستقیم بر سلامت جامعه اثر می‎گذارد. تأثیر مصرف نان کامل (دارای سبوس و جنین) در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‎ها ازجمله مشکلات قلبی-عروقی، دیابت، مشکلات گوارشی، سرطان‎ها، چاقی و مشکلات متابولیکی در تحقیقات بالینی متعددی اثبات شده است. با وجود این شواهد علمی، چندین دهه است که سبوس و جنین گندم در بسیاری از کارخانجات کشور، در مقادیر مختلف از آرد جداسازی می‎شود و نان حاصل از این آرد، نه‏تنها ارزش غذایی بسیار پایینی دارد؛ بلکه موجب شیوع انواع بیماری‎ها می شود. در این گزارش، مزایای مصرف نان کامل و تأثیر زیان‎بار مصرف نان سفید بر سلامتی مختصراً بیان شده است. سپس به تبیین مهم‎ترین توجیهات جداسازی سبوس و جنین از آرد در کارخانجات مربوطه و تشریح موانع توسعه تولید آردهای کامل در کشور پرداخته شده است. در پایان نیز پیشنهادهایی در جهت تولید و تهیه آرد کامل و درنتیجه، افزایش دسترسی مردم به نان کامل در ایران و اصلاح و استاندارد کاهش درصد سبوس‎گیری آردهای سنتی ارائه شده است. همچنین از منظر نظارتی، سؤال های مشخصی برای توقف روند اشتباه کنونی و ترک فعل‏های موجود ارائه شده است.

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 63

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    45-57
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    243
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 243

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

صفری امید

نشریه: 

مجازی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    35-51
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    253
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 253

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نشریه: 

مجازی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    36-36
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    335
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مقدمه. چشم یکی از اعضا معمول ایجاد التهاب است. اکثر آلرژیهای چشمی در ناحیه کنژکتیوا روی می دهد به این علت در اکثر منابع دو واژه آلرژی چشم و آلرژی کنژکتیوا به جای هم به کار می روند. یکی از التهابات شایع چشمی، ورم ملتحمه بهاره (Vernal Keratoconjunctivitis=VKC) می باشد. این بیماری مزمن و دو طرفه است و معمولا باعث ایجاد التهاب در ناحیه کنژکتیوا در افراد مذکر جوان در فصل بهار و تابستان می شود. علائم شایع این بیماری خارش چشم، اشک ریزش بیش از حد، تولید موکوس لزج، نورگریزی، سوزش چشم و احساس جسم خارجی در چشم است. از طرفی آلفا یک آنتی تریپسین (AAT) پروتئین فاز حادی است که بیان آن بوسیله دو آلل به صورت هم بارز کنترل می شود، این پروتئین مهارکننده سرین پروتئازها است آلل ها AAT از لحاظ سطح سرمی، PH ایزوالکتریک و ظرفیت مهار پروتئاز به چهار گروه نرمال (M1, M2, M3, M4,...)، با سطح سرمی کم (Moderate deficient)، با سطح سرمی بسیار کم (Severe deficient) و نول (Null) تقسیم می شوند. نقص سیستم آلفا یک آنتی تریپسین یکی از فاکتورهای موثر در بیماریهای کبدی، آمفیزم ریوی، بیماری التهابی مفاصل، و بیماریهای التهابی چشم است. در این مطالعه نقش AAT در بیماری VKC به صورت مطالعه مورد/ شاهد انتخابی مورد بررسی قرار گرفت. روشها. 115 نفر از مبتلایان به بیماری VKC از بین مراجعه کنندگان به مرکز چشم الزهرا (س) زاهدان در 6 ماهه اول سال 1377 مورد بررسی قرار گرفتند. به علاوه این آزمایشات بر روی 90 نفر که هیچ بیماری چشمی یا سیستمیک نداشتند به عنوان گروه شاهد انجام شد. نتایج و بحث. بر طبق نتایج بدست آمده، در گروه شاهد 4.4 درصد افراد دارای فنوتیپهای با کمبود متوسط بودند و 95.6 درصد بقیه فنوتیپ طبیعی داشتند در حالی که در گروه مورد 49.6 درصد بیماران دارای فنوتیپهای با کمبود متوسط بودند و 50.4 درصد بقیه فنوتیپ طبیعی داشتند بنابراین بین فنوتیپهای AAT در دو گروه شاهد و مورد اختلاف معنی داری وجود دارد  (P<0.0001). همچنین نتایج این پژوهش نشان داد که فنوتیپهای آلفا یک آنتی تریپسین در عود، طول مدت بیماری و برخی از علائم بیماری احتمالا نقش دارد. بنابراین احتمالا AAT در تنظیم واکنشهای ایمنی VKC موثر است.

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 335

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

البرزی ف. | سیمحایی ا.

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1356
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    3-4
  • صفحات: 

    1-7
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    345
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 345

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

رحیمی ح.

نشریه: 

آبزیان

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1372
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    11
  • صفحات: 

    48-51
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    285
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 285

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
همکاران: 

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    1373-3-22
تعامل: 
  • بازدید: 

    110
کلیدواژه: 
چکیده: 

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 110

نویسندگان: 

به فروز فاطمه

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1374
  • دوره: 

    10
  • شماره: 

    1 (پیاپی 36)
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    225
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 225

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

رضایی عبدالمجید

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1374
  • دوره: 

    26
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    11-21
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    481
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 481

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
همکاران: 

سیدمحمدعلی-رضوی

کارفرما: 

جهاد دانشگاهی

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    دی 1375
تعامل: 
  • بازدید: 

    1502
کلیدواژه: 
چکیده: 

هدف از این طرح بررسی جایگاه صنایع تبدیلی سیب زمینی در استان اردبیل بوده است. از آنجا که این استان مقام اول را در تولید سیب زمینی داراست لذا مشخص کردن سیاست گذاری آینده صنایع تبدیلی سیب زمینی در این استان بسیار حائز اهمیت است. بر همین اساس طرح در سه بخش به اجرا درآمد. ابتدا مطالعه جامعی درباره تکنولوژی تولید فرآورده های سیب زمینی از قبیل «چیپس، فرنچ، فرایز، نشاسته، آرد، گرانول و …» صورت گرفت، سپس شرایط آب و هوایی، مناطق کشت، واریته های متداول، میزان تولید، شرایط نگهداری، توزیع و صنایع تبدیلی سیب زمینی در استان اردیبل مورد بررسی کارشناسانه قرار گرفت. در فاز نهایی با توجه به شرایط فوق یعنی تکنولوژی های تولید و شرایط فعلی استان پروسه مناسب برای تولید «چیپس، فرنچ فرایز، نشاسته، آرد و گرانول» از دیدگاه اقتصادی ارزیابی شد. به علاوه با توجه به شرایط منطقه انبارهای فنی مورد نیاز برای نگهداری سیب زمینی نیز طراحی گردید.

شاخص‌های تعامل:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1502

litScript
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button