مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

731
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

159
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه بر برخی از خصوصیات الیاف بزهای نر رائینی

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 114

چکیده

 این تحقیق با استفاده از 20 رأس بز نر رائینی.بالغ 2.5-2 ساله با وزن اولیه 2.5 30 کیلوگرم به مدت 84 روز انجام گردید. بزها در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 4 جیره آزمایشی و 5 تکرار در هر جیره تغذیه شدند. مقدار پروتئین غیرقابل تجزیه در جیره های 1(جیره پایه), 2, 3 و 4 به ترتیب 2.75, 4.86, 5.91 و 6.97 درصد در ماده خشک بود. مقدار انرژی قابل سوخت و ساز در تمام جیره ها در حدود 10.04 مگاژول در کیلوگرم ماده خشک بود. جیره غذایی دامها با استفاده از جدولهای استاندارد غذایی (1998) AFRC متوازن شدند. در ابتدا و انتهای دوره آزمایش الیاف بدن چیده شد. همچنین یک نمونه الیاف از ناحیه پهلوی سمت چپ بزها برای اندازه گیری خصوصیات کمی و کیفی الیاف برداشت شد. نتایج به دست آمده نشان داد که وزن بیده ناشسته بزهای تغذیه شده با جیره های مختلف آزمایشی به ترتیب 311.4, 300.6, 302.6 و 280.6 گرم, وزن بیده شسته شده 221.4, 218.6, 235.1 و 215.4 گرم, مقدار کرک شسته شده 131.3, 110.8, 121.7 و 111.8 گرم, طول کرک 22.9, 20.5, 20.1 و 21.5 میلی متر و قطر کرک آنها 18.7, 18.6, 18.6 و 18.9 میکرون بود که اختلاف بین میانگین ها در هر کدام از صفات فوق معنی دار نبود. بنابراین با توجه به نتایج به دست آمده افزایش سطح پروتئین غیر قابل تجزیه بیشتر از مقادیر توصیه شده در جدولهای استاندارد غذایی (1998) AFRC تأثیر معنی داری بر خصوصیات کمی و کیفی الیاف تولیدی بزهای نر رائینی ندارد.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تخله، عبدالغفار، روزبهان، یوسف، و رضایزدی، کامران. (1382). تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه بر برخی از خصوصیات الیاف بزهای نر رائینی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 10(4)، 109-114. SID. https://sid.ir/paper/9538/fa

    Vancouver: کپی

    تخله عبدالغفار، روزبهان یوسف، رضایزدی کامران. تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه بر برخی از خصوصیات الیاف بزهای نر رائینی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1382؛10(4):109-114. Available from: https://sid.ir/paper/9538/fa

    IEEE: کپی

    عبدالغفار تخله، یوسف روزبهان، و کامران رضایزدی، “تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه بر برخی از خصوصیات الیاف بزهای نر رائینی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 10، no. 4، pp. 109–114، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9538/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button