مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,772
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حساسیت برخی میکروارگانیسم ها به اسانس کاکوتی کوهی

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 139

چکیده

کاکوتی کوهی با روش تقطیر با بخار آب اسانس گیری و تاثیر ضد میکروبی اسانس آن رویEscherichia coli, Staphylococcus aureus, pseudomonas aeroginosa, Klebsiella pneumonia, Bacillus subtilis, Bacillus Licheniformis, Saccharomyces cerevisiae, Streptococcus faecais, Candida albicansمطالعه شد. تاثیر ضد میکروبی اسانس با روش دیسک پلیت در رقت های مختلف مطالعه گردید. روغن فرار موثر در رقت های مختلف در برابر سوسپانسیون های میکروبی قرار گرفتند تا حداقل غلظت های مهار کنندگی (MIC) و کشندگی (MBC) آن ها تعیین گردد. اسانس کاکوتی کوهی خاصیت کشندگی و مهار کنندگی میکروبی خوبی به جز در خصوص Pseudomonas aeroginosa داشت. از نظر زمانی اسانس در مدت حداکثر 45 دقیقه بهترین تاثیر خود را نشان داد. ترکیبات اسانس با دستگاه گاز کروماتوگراف / طیف سنج جرمی (GC/MS) شناسایی گردید و 17 ترکیب شناسایی شد که ترکیبات اصلی آن را Pulegone (24.5%), Neomenthol (12.8%), Cyclohexene, 5-methyl-3-(1-I methenyl). Rans (12.2%), 2,4-cycoheptadien -1-one, 3,6,6-trimethyl (9.2%), Limonene+1.8 cineole (4.1%). Piperitione (4.2%)  تشکیل می دهند. تاثیر ضد میکروبی مواد مونوترپنی محتمل به نظر می رسد. مطالعه بیشتر خواص ضد میکروبی روغن های فرار با هدف یافتن جایگزین بهتر برای مواد شیمیایی متداول امیدوار کننده است.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، میرلطیف، رسولی، ایرج، رضایی، محمدباقر، و جایمند، کامکار. (1383). حساسیت برخی میکروارگانیسم ها به اسانس کاکوتی کوهی. علوم کشاورزی، 10(1)، 131-139. SID. https://sid.ir/paper/7995/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی میرلطیف، رسولی ایرج، رضایی محمدباقر، جایمند کامکار. حساسیت برخی میکروارگانیسم ها به اسانس کاکوتی کوهی. علوم کشاورزی[Internet]. 1383؛10(1):131-139. Available from: https://sid.ir/paper/7995/fa

    IEEE: کپی

    میرلطیف موسوی، ایرج رسولی، محمدباقر رضایی، و کامکار جایمند، “حساسیت برخی میکروارگانیسم ها به اسانس کاکوتی کوهی،” علوم کشاورزی، vol. 10، no. 1، pp. 131–139، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7995/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button