APA:
کپیزارعی، م.، مرتضوی، ع.، و قدوسی، ا.. (1378). بهبود کیفیت کمپوت گیلاس. کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، -(18)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/464307/fa
Vancouver:
کپیزارعی م.، مرتضوی ع.، قدوسی ا.. بهبود کیفیت کمپوت گیلاس. کنگره ملی علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1378؛-(18):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/464307/fa
IEEE:
کپیم. زارعی، ع. مرتضوی، و ا. قدوسی، “بهبود کیفیت کمپوت گیلاس،” کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 0–0، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/464307/fa