video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

856

دانلود:

346

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه نانوذره های نقره توسط عصاره چهار گونه گیاهی و بررسی ویژگی های ضد میکروبی آن

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 روش تهیه سبز, روشی سازگار با محیط زیست, مقرون به صرفه و کارآمد برای تهیه نانوذره های نقره می باشد. این روش برتری هایی مانند استفاده از عصاره های ارزان قیمت و در دسترس گیاهان, استفاده از مواد غیر سمی و مواد زیستی سازگار با محیط زیست و همچنین سادگی در مرحله های انجام عملیات را دارا می باشد. در این پژوهش مخلوط واکنش دارای عصاره گیاهان و نمک نقره نیترات برای تهیه نانوذره های نقره گرماداده شد و تغییر رنگ تدریجی از زرد کمرنگ به رنگ قهوه ای را در مدت زمان گرماخانه ای از خود نشان داد. ویژگی های نانوذره های نقره تهیه شده توسط طیف سنجی نور مرئی - فرا بنفش (UV-Vis spectrophotometer), میکروسکوپ الکترونی عبوری(TEM)  و طیف سنجی پراش اشعه ایکس (XRD) بررسی شد. با بررسی تصویرهای به دست آمده از میکروسکوپ الکترونی عبوری مشخص شد نانوذره های نقره تهیه شده دارای شکل کروی و اندازه ای بین 5 تا 25 نانومتر هستند. نانوذره های نقره تهیه شده فعالیت ضد میکروبی خوبی در برابر دو گونه باکتریایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس) از خود نشان دادند.

استنادها

ارجاعات

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    استناددهی

    APA: کپی

    معادی، ت.، و قهرمان زاده، ر.، و یوسفی، م.، و محمدی، ف. (1393). تهیه نانوذره های نقره توسط عصاره چهار گونه گیاهی و بررسی ویژگی های ضد میکروبی آن. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی), 33(4), 1-9. https://sid.ir/paper/26268/fa

    Vancouver: کپی

    معادی تارا، قهرمان زاده رامین، یوسفی مریم، محمدی فرشته. تهیه نانوذره های نقره توسط عصاره چهار گونه گیاهی و بررسی ویژگی های ضد میکروبی آن. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی). 1393 [cited 2023January30];33(4):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/26268/fa

    IEEE: کپی

    معادی، ت.، قهرمان زاده، ر.، یوسفی، م.، محمدی، ف.، 1393. تهیه نانوذره های نقره توسط عصاره چهار گونه گیاهی و بررسی ویژگی های ضد میکروبی آن. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی), [online] 33(4), pp.1-9. Available: https://sid.ir/paper/26268/fa.