APA:
کپیفره وش، رضا، موسوی، سیدمحمدرضا، و شریف، علی. (1385). بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولید شده در ایران در حین فرایند سرخ کردن. علوم و صنایع کشاورزی، 20(7)، 115-123. SID. https://sid.ir/paper/22446/fa
Vancouver:
کپیفره وش رضا، موسوی سیدمحمدرضا، شریف علی. بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولید شده در ایران در حین فرایند سرخ کردن. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1385؛20(7):115-123. Available from: https://sid.ir/paper/22446/fa
IEEE:
کپیرضا فره وش، سیدمحمدرضا موسوی، و علی شریف، “بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولید شده در ایران در حین فرایند سرخ کردن،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 20، no. 7، pp. 115–123، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22446/fa