مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,403
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

260
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 31

چکیده

 در یک طرح کاملا تصادفی, اثر ویتامین E اضافی در جیره مرغ مادر گوشتی آرین بر کیفیت داخلی تخم مرغ (هاو) قابل جوجه کشی در زمان ذخیره مورد ارزیابی قرار گرفت. تعداد 280 قطعه مرغ مادر و 28 قطعه خروس به صورت تصادفی در 28 واحد آزمایشی توزیع شدند. هفت سطح ویتامین E (0, 20, 40, 60, 80, 100 و 120 واحد بین المللی در کیلوگرم جیره) به عنوان هفت تیمار آزمایشی از هفته 27 تا 35 در نظر گرفته شد. معیارهای کیفیت تخم مرغ در هفته های 31 و 35 و تا 14 روز پس از ذخیره در آن هفته ها, اندازه گیری شدند. جیره های آزمایشی تاثیر معنی داری (P£0.05) بر شاخص های کیفیت تخم مرغ تازه و ذخیره شده در هفته 31 نداشتند. فقط در هفته 35, مرغ هایی که سطوح بالاتر از 40 واحد بین المللی ویتامین E در کیلوگرم جیره را دریافت کردند, تخم مرغ های تازه شان, واحد «هاو» بیشتری (P£0.05) نسبت به گروه شاهد داشتند (به ترتیب 92.21, 93.89, 93.25, 94.61 و 93.09 در مقابل 87.06). یک هفته پس از ذخیره (هفته 35), مرغ هایی که سطوح 60 و 120 واحد بین المللی ویتامین E در کیلوگرم جیره را دریافت کردند, تخم مرغ هایشان, واحد هاو بیشتری (P£0.05) نسبت به گروه شاهد داشتند (به ترتیب 84.81, 85.23 در مقابل 75.39). دو هفته پس از ذخیره (هفته 35), فقط مرغ هایی که سطح 60 واحد بین المللی ویتامین E در کیلوگرم جیره را دریافت کردند, تخم مرغ هایشان, واحد «هاو» بیشتری (P£0.05) نسبت به گروه شاهد داشت (به ترتیب 74.52 در مقابل 67.50). بر اساس نتایج این مطالعه به نظر می رسد که سطوح بالای ویتامین E در جیره مرغ های مادر گوشتی مسن تر می تواند موجب بهبود کیفیت درونی تخم مرغ های قابل جوجه کشی در زمان ذخیره شود.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری اندی، محمد، و افشار، مجید. (1391). اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 6(1)، 25-31. SID. https://sid.ir/paper/175553/fa

    Vancouver: کپی

    امیری اندی محمد، افشار مجید. اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1391؛6(1):25-31. Available from: https://sid.ir/paper/175553/fa

    IEEE: کپی

    محمد امیری اندی، و مجید افشار، “اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 6، no. 1، pp. 25–31، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175553/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button