APA:
کپیامیری اندی، محمد، و افشار، مجید. (1391). اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 6(1)، 25-31. SID. https://sid.ir/paper/175553/fa
Vancouver:
کپیامیری اندی محمد، افشار مجید. اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1391؛6(1):25-31. Available from: https://sid.ir/paper/175553/fa
IEEE:
کپیمحمد امیری اندی، و مجید افشار، “اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 6، no. 1، pp. 25–31، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175553/fa