برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر مهار کنندگي عصاره اتانولي گياه کندر (Boswellia carterin) بر روي فعاليت آنزيم استيل کولين استراز

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: امين زاده مليحه*,نادري غلامعلي,كريمي مهرداد,اعظمي فاطمه
 
 *دانشکده طب سنتي، دانشگاه تهران
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 

زوال عقل عبارتست از کاهش پيش رونده در توانايي هاي درکي و شناختي که ممکن است به علت بيماري يا صدمه به مغز ايجاد شود. شايعترين انواع زوال عقل بيماري آلزايمر است که مي توان با روش هاي مختلف آنتي اکسيدانها و مهار کننده هاي استيل کولين استراز و داده هاي ضد التهاب غير استروئيدي که مهمترين آنها فيزوزستگمين است، آن را مهار کرد. گياهان دارويي نيز از جمله منابع طبيعي در دسترس هستند که ممکن است در درمان آلزايمر موثر و مفيد باشند. در اين ميان کندر از اعصار کهن مورد شناخت بشر بوده و به عنوان تقويت کننده حافظه مورد استفاده قرار مي گرفته است. در اين مطالعه اثر مهار کنندگي عصاره اتانولي گياه کندر بر روي فعاليت آنزيم استيل کولين استراز مورد ارزيابي قرار گرفت. در اين آزمايش که بر اساس روش المن، جذب استيل کولين استراز در طول موج 412nm بوسيله اسپکتروفتومتر uv در آزمايشگاه قابل اندازه گيري مي باشد، غلظتهاي مختلف 0.1، 0.15، 0.2، 0.25،0.35  و 0.4 ميلي گرم بر 100ml بر آنزيم مورد بررسي قرار گرفت. همچنين ميزان مهار کنندگي آن با غلظتهاي مختلف فيزوزستگمين مورد مقايسه قرار گرفت و مشخص شد که عصاره گياه کندر مشابه داروي فيزوزستگمين از طريق مهار رقابتي آنزيم استيل کولين استراز موجب بهبودي بيماري مي گردد و قدرت مهار کنندگي عصاره تقريبا 8 برابر قدرت مهار کنندگي داروست که مي توان پس از انجام در بدن حيوان مورد استفاده باليني قرار گيرد.

 
کلید واژه: مهار کنندگي، گياه کندر،آنزيم استيل کولين استراز
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 177  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی