Nullable object must have a value.
در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
رفتار منظم سیستم ها برای ذی نفعان آنها حائز اهمیت است. در این راستا، آگاهی از وقوع ناهنجاری ها در این سیستم ها می تواند سبب اقدام به موقع و کارامد شود. تشخیص ناهنجاری در داده های زمانی یک موضوع داده کاوی است که ابزارهای لازم برای چنین موردی را فراهم می کند. علاوه بر این معمولا تنها از یک معیار برای بررسی وضعیت یک سیستم استفاده نمی شود. در همین راستا لازم است تا ناهنجاری مبتنی بر رفتار کلیه ویژگی های سیستم مورد بررسی قرار بگیرد.
پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
زمان
دی
1400
روز و ساعت برگزاری: متعاقبا اعلام خواهد شد
مهسا خراسانی
ثبت نام
این دوره شامل 10 جلسه 1:30 می باشد.
شروع دوره از 5 دی ماه می باشد که 10 جلسه در روزهای یکشنبه و سه شنبه دی ماه برگزار می گردد.
بررسی مقابله ای شاخه ای از زبان شناسی مقابله ای است که به بررسی تفاوت ها و شباهت های دو یا چند زبان ، در یک لحظه از زمان می پردازد. بنابراین سیر دگرگونی های تاریخی زبان ها مورد توجه این رشته نیست. بحث زبانشناسی مقابله ای شاید از سال 1876، یعنی زمانی آغاز شد که ویلیام جونز (دانشمند انگلیسی) اعلام کرد که زبان های سانسکریت ، یونانی و لاتین با یکدیگر شبیه بوده و احتمالا ریشه مشترک دارند. پس از وی دانشمندان و زبانشناسان بسیاری راه او را پیموده و آنرا گسترش دادند، اما انتشارِ کتابِ Linguistics Across Cultures توسط رابرت لادو (زبانشناس آمریکایی) در سال 1957 را می توان آغاز زبانشناسی مقابله ای نوین دانست.
مراحل بررسی مقابله ای : راندال ویتمن (Randal Whitman) مراحل بررسی مقابله ای را به ترتیب، ” تشریح “، ” گزینش “، ” مقایسه “ و ” پیش بینی “ می داند.
سرفصل ها:
تشریح (وصف و بازنمودن دو زبان مورد مقایسه)
گزینش (انتخاب عناصر زبانی، قوانین و ساختارهایی که در دو زبان مقایسه می شوند)
مقایسه (نمایش شباهت ها و تفاوت های موجود در عناصر زبانی، قوانین و ساختارهای برگزیده دو زبان)
پیش بینی (پیش بینی خطاهای یادگیری، برپایه دستاوردهای سه مرحله پیشین)
کارگاه های مرتبط:
بررسی مقابله ای متون (پیشرفته)
آشنایی با پیچیدگی های ساختاری و واژگانی زبان انگلیسی
محتوای مرتبط
خدمات ویژه
اسفند ماه
1401
ویدئوی آموزشی
آقای دکتر عبدالصمد کرامت فر
دکتر ماندانا نوربخش (هیات علمی دانشگاه الزهرا)
کارگاه
شهریور ماه
خانم دکتر مهوش لطفی
آقای مهندس فرشاد ملازینلی