APA:
کپیدیانی عراقی، وجیهه، زمین دار، نفیسه، و گل آبادی، مریم. (1400). بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر. بهداشت مواد غذایی، 11(1 (پیاپی 41) )، 15-28. SID. https://sid.ir/paper/998227/fa
Vancouver:
کپیدیانی عراقی وجیهه، زمین دار نفیسه، گل آبادی مریم. بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1400؛11(1 (پیاپی 41) ):15-28. Available from: https://sid.ir/paper/998227/fa
IEEE:
کپیوجیهه دیانی عراقی، نفیسه زمین دار، و مریم گل آبادی، “بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر،” بهداشت مواد غذایی، vol. 11، no. 1 (پیاپی 41) ، pp. 15–28، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/998227/fa