مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,165
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

354
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

مروری بر خواص دارویی و کاربرد ریز جلبک اسپیرولینا در ارتقاء ارزش تغذیه ای غذاها

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

ریزجلبکها به دلیل وجود تعادل در ترکیبات شیمیایی, از منابع زیستی مهمی در تولید محصولات و کاربردهای جدید محسوب می گردند, و می توانندبه عنوان بهبود دهنده و بالابرنده ارزش تغذیه ای غذاها, تولید غذاهای فراسودمند و همچنین در تهیه خوراک دام مورد استفاده قرار گیرند. یکی از ریز جلبکهای فراسودمند, جلبک اسپرولینا می باشد که به دلیل دارا بودن ترکیبات ارزشمند بسیار زیادی از جمله ترکیبات آنتی اکسیدانی, رنگ دانه مهم طبیعی فایکوسیانین, اسیدهای چرب ضروری مانند گامالینولینیک و و دیگر ترکیبات فعال زیستی, امروزه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده به طوری که از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان غذای برتر معرفی گردید, لذا در این پژوهش به بررسی خواص دارویی و نقش و اهمیت ریز جلبک اسپیرولینا در ارتقاء ارزش تغذیه ای غذاها پرداخته شده است.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گیلکی کناری، فاطمه، و ذاکری مهر، محمدرضا. (1400). مروری بر خواص دارویی و کاربرد ریز جلبک اسپیرولینا در ارتقاء ارزش تغذیه ای غذاها. کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. SID. https://sid.ir/paper/901934/fa

    Vancouver: کپی

    گیلکی کناری فاطمه، ذاکری مهر محمدرضا. مروری بر خواص دارویی و کاربرد ریز جلبک اسپیرولینا در ارتقاء ارزش تغذیه ای غذاها. 1400. Available from: https://sid.ir/paper/901934/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه گیلکی کناری، و محمدرضا ذاکری مهر، “مروری بر خواص دارویی و کاربرد ریز جلبک اسپیرولینا در ارتقاء ارزش تغذیه ای غذاها،” presented at the کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/901934/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

    کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button