video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

269

دانلود:

67

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

ارزیابی خواص کیفی، میکروبی و بافتی پنیر فراپالایش پروبیوتیک حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و lactis Bifidobacterium

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قائمی، هادی، حصاری، جواد، پوراحمد، رضوان، و جدیری، حسین. (1391). ارزیابی خواص کیفی, میکروبی و بافتی پنیر فراپالایش پروبیوتیک حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و lactis Bifidobacterium. همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند. SID. https://sid.ir/paper/885953/fa

    Vancouver: کپی

    قائمی هادی، حصاری جواد، پوراحمد رضوان، جدیری حسین. ارزیابی خواص کیفی, میکروبی و بافتی پنیر فراپالایش پروبیوتیک حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و lactis Bifidobacterium. 1391. Available from: https://sid.ir/paper/885953/fa

    IEEE: کپی

    هادی قائمی، جواد حصاری، رضوان پوراحمد، و حسین جدیری، “ارزیابی خواص کیفی, میکروبی و بافتی پنیر فراپالایش پروبیوتیک حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و lactis Bifidobacterium،” presented at the همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند. 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/885953/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی