APA:
Copyحسنوند، م.، و حساس فر، ع. (1383). تعیین دز مناسب پرتودهی جهت کاهش بار میکروبی زعفران. پژوهش و سازندگی, 17(4 (پی آیند65) در زراعت و باغبانی), 53-57. https://sid.ir/paper/859186/fa
Vancouver:
Copyحسنوند مریم، حساس فر عباس. تعیین دز مناسب پرتودهی جهت کاهش بار میکروبی زعفران. پژوهش و سازندگی. 1383 [cited 2023January30];17(4 (پی آیند65) در زراعت و باغبانی):53-57. Available from: https://sid.ir/paper/859186/fa
IEEE:
Copyحسنوند، م.، حساس فر، ع.، 1383. تعیین دز مناسب پرتودهی جهت کاهش بار میکروبی زعفران. پژوهش و سازندگی, [online] 17(4 (پی آیند65) در زراعت و باغبانی), pp.53-57. Available: https://sid.ir/paper/859186/fa.