video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

277

دانلود:

89

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تولید نوشیدنی تخمیری بدون الکل از جو

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 مقدمه: ماءالشعیر بدون الکل خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونر, حمله قلبی, دیابت و به طور کلی مرگ و میر را کاهش می دهد. اثرات مثبت این نوشیدنی به خواص ارزشمند غلات از جمله نبود کلسترول و چربی, میزان انرژی کم, وجود قند آزاد, آنتی- اکسیدان زیاد (مثل پلی فنل ها و فلاوونوییدها), منیزیم و فیبر محلول برمی گردد. علاوه بر این, ماءالشعیر حاوی ویتامین های ضروری و مواد معدنی می باشد که برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل لازم است...

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    کارگاه های پیشنهادی