video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

1,146

دانلود:

1,106

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر کاهش بار میکروبی باکتری اشریشیا کلی در گوشت چرخ کرده

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻼﺳﻤﺎی ﺳﺮد ﺑﻪ ﻋﻨﻮان یک اﺑﺰار ﻏﻴﺮﺣﺮارﺗﻲ در ﺻﻨﺎﻳﻊﻏﺬاﻳﻲ, جهت کاهش بار میکروبی و استریلیزاسیون سرد در دﻫﻪ اﺧﻴﺮ ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪﻣﺤﻘﻘﻴﻦﻗﺮارﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. لذا این مطالعه, با هدف بررسی اثر شارش پلاسمای اتمسفری تولید شده با دو الکترود با دو قطر 1 (B) و 2 (A) سانتی متر با گاز ارگون در سه زمان مختلف بر کاهش سیکل لگاریتمی میکروبی اشریشیا کلی در گوشت چرخ کرده است. باکتری اشریشیا کلی بعد از آماده سازی و تهیه کشت جوان و تلفیح بر روی گوشت چرخ کرده, قبل و بعد از تیمار, شمارش باکتری صورت گرفت. میزان درصد کاهش باکتری اشریشیا کلی در الکترود با قطر بزرگتر نسبت به کوچکتر 80% و 50% بود و با افزایش زمان 4, 6 و 10 دقیقه میزان کاهش سیکل لگاریتمی به ترتیب 0.7, 1 و 2.1 شد. میزان کاهش لگاریتمی باکتری اشریشیا کلی در الکترود با قطر بزرگتر بیشتر از قطر کوچکتر بود و با افزایش زمان میزان کاهش سیکل لگاریتمی نیز موثر تر خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاج حسینی، اشرف، شریفان، انوشه، و یوسفی، حمیدرضا. (1395). اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر کاهش بار میکروبی باکتری اشریشیا کلی در گوشت چرخ کرده. کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. SID. https://sid.ir/paper/828150/fa

    Vancouver: کپی

    حاج حسینی اشرف، شریفان انوشه، یوسفی حمیدرضا. اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر کاهش بار میکروبی باکتری اشریشیا کلی در گوشت چرخ کرده. 1395. Available from: https://sid.ir/paper/828150/fa

    IEEE: کپی

    اشرف حاج حسینی، انوشه شریفان، و حمیدرضا یوسفی، “اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر کاهش بار میکروبی باکتری اشریشیا کلی در گوشت چرخ کرده،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/828150/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی