video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

284

دانلود:

226

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر کاهش بار میکروبی باکتری اشریشیا کلی در گوشت چرخ کرده

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻼﺳﻤﺎی ﺳﺮد ﺑﻪ ﻋﻨﻮان یک اﺑﺰار ﻏﻴﺮﺣﺮارﺗﻲ در ﺻﻨﺎﻳﻊﻏﺬاﻳﻲ, جهت کاهش بار میکروبی و استریلیزاسیون سرد در دﻫﻪ اﺧﻴﺮ ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪﻣﺤﻘﻘﻴﻦﻗﺮارﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. لذا این مطالعه, با هدف بررسی اثر شارش پلاسمای اتمسفری تولید شده با دو الکترود با دو قطر 1 (B) و 2 (A) سانتی متر با گاز ارگون در سه زمان مختلف بر کاهش سیکل لگاریتمی میکروبی اشریشیا کلی در گوشت چرخ کرده است. باکتری اشریشیا کلی بعد از آماده سازی و تهیه کشت جوان و تلفیح بر روی گوشت چرخ کرده, قبل و بعد از تیمار, شمارش باکتری صورت گرفت. میزان درصد کاهش باکتری اشریشیا کلی در الکترود با قطر بزرگتر نسبت به کوچکتر 80% و 50% بود و با افزایش زمان 4, 6 و 10 دقیقه میزان کاهش سیکل لگاریتمی به ترتیب 0.7, 1 و 2.1 شد. میزان کاهش لگاریتمی باکتری اشریشیا کلی در الکترود با قطر بزرگتر بیشتر از قطر کوچکتر بود و با افزایش زمان میزان کاهش سیکل لگاریتمی نیز موثر تر خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    کارگاه های پیشنهادی