video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

173

دانلود:

73

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تعیین قدرت آنتی اکسیدانی عصاره استخراجی از میوه بلوط به روش مایکروویو با حلال های مختلف

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 ترکیبات حاصل از اکسیداسیون لیپیدها سلامت انسان را به خطر انداخته و منجر به بیماری های قلبی - عروقی و سرطان می شود. از این رو آنتی اکسیدان ها با هدف به تاخیر انداختن اکسیداسیون در روغن به آن افزوده می شود. سرطان زا بودن آنتی اکسیدان های سنتتیک, منجر به کاهش استفاده از آن ها و جایگزینی آن ها با آنتی اکسیدان های طبیعی شده است. در این مطالعه قدرت آنتی اکسسیدانی عصاره استخراجی با روش مایکروویو از میوه بلوط مورد بررسی قرار گرفت. عصاره میوه بلوط توسط حلال اتانول,آب-اتانول (50:50) و آب استخراج شد. در مرحله بعد قدرت آنتی ااکسیدانی عصاره های استخراجی با آزمون های DPPH, رنسیمت و میزان ترکیبات فنولی در مقیسه با آنتی اکسیدانی BHA مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که عصاره استخراجی از حلال آب اتانول به نسبت 50:50 دارای بهترین عملکرد نسبت به سایر عصاره های استخراجی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    کارگاه های پیشنهادی