video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

83

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی اثرات ضد میکروبی و آنالیز فوتوشیمیایی عصاره های مختلف گیاه چرمینک

نویسنده

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 زمینه و هدف: استفاده از فراورده های گیاهی با خاصیت آنتی باکتریال میتواند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک ها باشد که امروزه مصرف نابجای آنها موجب افزایش مقاومت میکروبی و بالا رفتن هزینه سرانه دارویی شده است. گیاه چرمینک (Trichodesma incanum) از خانواده Buraginacea است و در طب سنتی به صورت ضماد در درمان زخم های چرک کرده مورد استفاده قرار می گیرد. مواد و روش ها: در این مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره های آبی، متانلی، استونی و دی کلرومتانی گیاه چرمینک بروی میکروبهای استاندارد Escherichia coli- Staphyloccus aureus- Psedomonas aeroginosa- Candida albicans با PTCCمشخص مورد بررسی قرار گرفت و MIC و در ادامه MBC آنها تعیین گردید. عصاره متانولی اندام هوایی گیاه از جهت حضور چهار دسته ترکیبات شیمیایی شامل آلکالوئیدها، فلاونویید ها، ساپونن ها و تانن ها بررسی گردید.یافته ها: عصاره های دی کلرومتانی گیاه چرمینک اثر قابل توجهی بر کاندیدا آلبیکنس داشته با حداقل غلظت مهاری 1.6 mg/ml (MIC) و حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) برابر با 3.2 mg/ml و هم چنین کمترین اثر را عصاره آبی بر روی پسودوموناس آئروژینوزا با MIC=25mg/ml و MBC=50mg/ml اعمال می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    انتشارات انتخاب
    نهمین کنگره زخم و ترمیم بافت‎‎
    حوزه علمیه خواهران شهرستان اقلید
    فایل موجود نیست.