Start: 2/7/2023 5:57:44 AMEnd: 2/7/2023 5:57:44 AM >> 165

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان کرمانشاه
سال:1388 | تاریخ پایان: مرداد 1388

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

260

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی خواص فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی 4 گونه گیاهی دارویی ـ خوراکی استان کرمانشاه

شماره مسلسل

نویسندگان

معصومه-خان احمدی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی کمی و کیفی اجزای مختلف تشکیل دهنده اسانس و عصاره، بررسی خواص آنتی اکسیدانی و خواص ضدباکتریایی عصاره چهار گیاه Artemisia husskenechtii, Smyrnium cordifolium, Dorema aucheri, Alium latifolium صورت گرفت. به منظور بررسی خواص آنتی اکسیدانی از دو روش DPPH, FTC استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان داد که عصاره گیاه Dorema aucheri در سیستم FTC بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی را دارد در حالی که در بین گیاهان مطالعه شده بالاترین قدرت مهار رادیکال DPPH توسط عصاره گیاهSmyrnium به دست آمد. محتوی فنلی موجود در این گیاهان نیز از 38.42 تا 111.23mg/g گیاه خشک محاسبه گردید. همچنین به منظور محاسبه حداقل غلظت مهار رشد عصاره این گیاهان بر علیه میکرو ارگانیسم های بیماری زا از روش رقت آگاهی استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان دهنده فعالیت خوب آنتی باکتریایی این چهارگیاه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    استناددهی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    مرکز اطلاعات علمی SID