Start: 2/7/2023 5:54:03 AMEnd: 2/7/2023 5:54:03 AM >> 150
مشخصات مقاله
مجری: پژوهشکده علوم و فنآوریهای صنایع غذایی (واحد مشهد) سال:1392 | تاریخ پایان: دی 1392
متن مقاله
ارجاعات
استنادات
مقاله های نشریه ای مرتبط
مقاله های سمیناری مرتبط
دانلود متن کامل
video
sound
نسخه انگلیسی
بازدید:
دانلود:
استناد:
اطلاعات طرح
عنوان
شماره مسلسل
نویسندگان
صفحات
کلیدواژه
چکیده
استنادها
مقالات مرتبط نشریه ای
مقالات مرتبط همایشی
طرح های مرتبط
کارگاه های پیشنهادی
استناددهی
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از امواج فراصوت و مقایسه آن با روش متداول (ماسراسیون)دانلود
وبگردی