Start: 2/7/2023 5:41:29 AMEnd: 2/7/2023 5:41:29 AM >> 159

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خراسان رضوی
سال:1382 | تاریخ پایان: فروردین 1382

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

132

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

استفاده از ضایعات کارخانجات غذایی بر مبنای کلاژن در تهیه فیلم های بسته بندی مواد غذایی

شماره مسلسل

نویسندگان

مسعود-شفافی زنوزیان

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 فیلم های خوراکی بر پایه کلاژن که پلیمری طبیعی و قابل تجزیه است می توانند در بسته بندی فرآورده هایی نظیر سوسیس و کالباس به کار روند. در این پژوهش برای بهبود خصوصیات رئولوژیکی (تنش کششی و درصد ازدیاد طول) از گلیسرول (1، 2، 3، 4 و 5 درصد بر اساس وزن نهایی فیلم) و مخلوط آن با کربوکسی متیل سلولز (3.33 درصد) به عنوان ماده نرم کننده استفاده شد. فیلم کلاژن حاوی 5 درصد گلیسرول همراه با 0.33 درصد کربوکسی متیل سلولز بیشترین میزان تنش کششی و درصد ازدیاد طول را داشت. اثر اسید آسکوربیک و پروپیل گالات پاراهیدروکسی بنزوات در کاهش آلودگی میکروبی فیلم به دست آمده بررسی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    استناددهی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    مرکز اطلاعات علمی SID