Start: 2/3/2023 11:38:03 AMEnd: 2/3/2023 11:38:03 AM >> 151

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد تهران
سال:1385 | تاریخ پایان: دی 1385

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

104

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تیپ شغلی احداث واحد تولید پودر گوجه فرنگی

شماره مسلسل

نویسندگان

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 از مهم ترین عوامل در جذب سرمایه گذاران برای مشارکت در یک طرح صنعتی، عرضه اطلاعات صحیح اقتصادی از طرح صنعتی در قالب «طرح توجیهی» یا “Business plan” است. در این طرح علاوه بر معرفی پودر گوجه فرنگی به عنوان یک محصول جدید در سبد مصرف غذایی خانواده های ایرانی، محاسبات اقتصادی سرمایه گذاری و بهره دهی احداث واحد تولید این ماده عرضه شده است. صنایع تبدیل مواد غذایی از جمله صنایعی هستند که در قرون 19 و 20 میلادی رشد بسیار چشمگیری داشته اند. چهار عامل موثر در این رشد عبارتند از: 1. افزایش مدت نگهداری مواد غذایی 2. افزایش تنوع در رژیم غذایی مردم 3. غنی سازی و افزایش کیفیت تغذیه ای غذا 4. ایجاد اشتغال و ارزش افزوده مناسب. محصول پودر گوجه فرنگی از جمله موادی است که تولید آن می تواند باعث افزایش مدت نگهداری گوجه فرنگی، ایجاد تنوع در رژیم غذایی مردم و ایجاد شغل و درآمد گردد. محاسبات و بررسی های انجام شده نشان می دهد که با سرمایه گذاری ثابت حدود 1.2 میلیارد ریال و سرمایه در گردش حدود4 میلیارد ریال می توان یک واحد تولید پودر گوجه فرنگی با ظرفیت 168 تن در سال کنار یک کارخانه تولید رب گوجه احداث نمود. نرخ بازگشت سرمایه در این واحد 76% و نقطه سربه سری حدود 1.5 سال است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    استناددهی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    مرکز اطلاعات علمی SID