مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد تهران
سال:1387 | تاریخ پایان: فروردین 1387

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

514

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تولید الکل های چرب طبیعی در مقیاس آزمایشگاهی و بنچ

شماره مسلسل

نویسندگان

جابر-بابایی درآباد

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 بررسی روش های مختلف تولید الکل های چرب طبیعی که در سالیان گذشته در کشورهای مختلف جهان مورد استفاده قرار گرفته و انتخاب فرآیند مناسب با توجه به امکانات و فناوری های موجود در داخل کشور و بررسی عوامل موثر بر فرآیند تولید در مقیاس آزمایشگاهی و بنچ از اهداف طرح بوده است. مراحل و روش های اجرایی عبارتند از: -جمع آوری اطلاعات (کتب، مقالات، پتنت ها) -بررسی فرآیندهای مختلف تولید و مقایسه آنها از نظر مواد اولیه و شرایط عملیاتی -انتخاب فرآیندهای مناسب -انجام فاز آزمایشگاهی و بنچ -بهینه سازی پارامترهای موثر نتایج طرح عبارتند از: -انتخاب متیل استر اسید چرب به عنوان خوراک فرآیند -بهینه سازی شرایط عملیاتی از جمله، دما، فشار، زمان واکنش و کاتالیست -بررسی تاثیر mixing در فرآیند

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بابایی درآباد، جابر. (فروردین 1387). تولید الکل های چرب طبیعی در مقیاس آزمایشگاهی و بنچ. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/788608/fa

    Vancouver: کپی

    بابایی درآباد جابر. [Internet]. تولید الکل های چرب طبیعی در مقیاس آزمایشگاهی و بنچ. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ فروردین 1387. Available from: https://sid.ir/paper/788608/fa

    IEEE: کپی

    جابر بابایی درآباد، “تولید الکل های چرب طبیعی در مقیاس آزمایشگاهی و بنچ،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، فروردین 1387. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/788608/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری