مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خوزستان
سال:1374 | تاریخ پایان: تیر 1374

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

106

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی امکان تهیه محصولات صنعتی از شیره «بنه»

شماره مسلسل

نویسندگان

علی-شکراله زاده

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این مطالعه ابتدا اطلاعاتی در مورد درخت «بنه» ارائه گردیده و پس از شناخت شیره بنه به ارائه اطلاعاتی در مورد «تربانتین» و «روزین» و اجزا تشکیل دهنده آن ها پرداخته شده است.سپس برای آشنایی با «پینن»های (اجزای اصلی تربانتین) «شیمی ترپن» مورد توجه قرار گرفته است. بیش از 90% تربانتین را «آلفلپینن و بتلپینن» تشکیل می دهد. در این تحقیق مراحل لازم برای تولید عطرهای «ژرانیول، نرول ولینالول» از تربانتین که شامل سه مرحله: 1- ایزومریزاسیون «آلفاپینن» به «بتاپینن» 2- تبدیل «بتاپینن» به «میرسن» 3- تبدیل «میرسن» به «ژرانیول» است مورد بررسی قرار گرفته است. روش پیشنهاد شده برای تهیه «ژرانیول» به صورتی است که علاوه بر محصول اصلی به طور همزمان ترکیبات عطری با ارزشی همچون «نرول ولینالول» نیز به دست می آید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    استناددهی

    APA: کپی

    شکراله زاده، ع. (تیر 1374). بررسی امکان تهیه محصولات صنعتی از شیره «بنه» (73756). (مراکز جهاد دانشگاهی). https://sid.ir/paper/787339/fa

    Vancouver: کپی

    شکراله زاده علی. بررسی امکان تهیه محصولات صنعتی از شیره «بنه» [Internet]. sid.ir. مراکز جهاد دانشگاهی: Iran; تیر 1374 [cited تیر 1374]. Available from: https://sid.ir/paper/787339/fa

    IEEE: کپی

    شکراله زاده، ع.،, “بررسی امکان تهیه محصولات صنعتی از شیره «بنه»,” Iran, مراکز جهاد دانشگاهی, تیر 1374. Accessed: تیر 1374. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/787339/fa






    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    مرکز اطلاعات علمی SID