Start: 2/7/2023 6:09:34 AMEnd: 2/7/2023 6:09:34 AM >> 159

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
سال:1389 | تاریخ پایان: شهریور 1389

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

76

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تولید سیستم های امولسیونی پایدار با استفاده از امواج ما فوق صوت

شماره مسلسل

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این طرح پژوهشی امکان استفاده از امواج فراصوت در تهیه امولسیون های غذایی مورد مطالعه قرار گرفت و تاثیر اجزای تشکیل دهنده و بر هم کنش میان آنها بر ویژگی ها و خصوصیات کیفی امولسیون و تغییرات آن در طی نگهداری بررسی گردید. نتایج آزمایشات حاکی از این بود که امواج فراصوت توانایی کافی برای تامین انرژی و تنش بررسی لازم جهت خرد کردن و کاهش اندازه فاز پراکنده را دارند هر چند خواص فیزیکوشیمیایی پیش مخلوط امولسیونی اولیه بویژه گرانروی، کشش سطحی و قدرت یونی آن و نیز شرایط محیطی بر آستانه کاویتاسیون فراصوتی و تشکیل و پایداری قطارات موثرند. همچنین مشخص شد که بر هم کنش میان اجزا از جمله فعل و انفعالات بین امولسیفایر و بیوپلیمرها تابع غلظت آنها و ویژگی های محیط اطراف آنها بوده و نتیجه آن بر خواص کیفی امولسیون به خصوص اندازه قطرات و پایداری آن موثرند. علاوه بر این یافته های این پژوهش نشان داد که گر چه هر یک از اجزا بر پایداری کل امولسیون تاثیر گذارند، اما برآیند بر هم کنش های مختلف میان آنها از جمله بر هم کنش های الکترواستاتیکی، واندروالسی، هیدروفوبی و هیدراسیونی است که پایداری نهایی امولسیون را تعیین می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    استناددهی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    مرکز اطلاعات علمی SID