Start: 2/1/2023 3:33:36 AMEnd: 2/1/2023 3:33:37 AM >> 172

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
سال:1389 | تاریخ پایان: 1389

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

1,281

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

طراحی و ساخت خط تمام مکانیزه تولید نان سنتی به روش صنعتی

شماره مسلسل

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این پروژه، در سه مرحله اصلی تولید نان شامل: "آماده سازی خمیر - پخت - سردسازی" بر اساس اطلاعات جمع آوری شده در خصوص نان سنتی و تکنولوژی نوین نانوایی، مکانیزاسیون اجرا گردیده است. در مرحله آماده سازی خمیر، نحوه پیش بینی و تنظیم دمای تخمیر با تکنولوژی موجود، ارائه شده است. پهن نمودن خمیر توسط پهن کن غلطکی طی مراحل مختلف با حداقل آسیب دیدگی خمیر، انجام شده است. در مرحله پخت، دستگاه پخت به روش غیر مستقیم به گونه ای طراحی و ساخته شده است که با گردش بهینه محصولات احتراق در مجاورت فضای پخت، ضمن رعایت موازین بهداشتی، راندمان حرکتی به بیش از 2 برابر دستگاه های دوار فعلی افزایش یابد. ملاحضات طراحی - ساخت و نان تولیدی مطابق با استاندارد ماشین آلات خبازی و استاندارد نان ایران است. در مرحله سردسازی، نان پخته شده در شرایط بهینه سرد شده، و بیاتی نان کاهش می یابد. این پروژه با مشارکت مالی و فنی "شرکت صنایع پخت مشهد" انجام پذیرفت و دانش فنی (شامل محاسبات فنی و طراحی- مجموعه نقشه های اجرایی) و ماشین آلات ساخته شده به آن شرکت واگذار گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

    استناددهی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    مرکز اطلاعات علمی SID