APA:
کپیعدیلی، لیلا، صالحی فر، مانیا، غیاثی طرزی، بابک، و باخدا، حسین. (1394). بررسی اثر استفاده از آنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 167-176. SID. https://sid.ir/paper/72638/fa
Vancouver:
کپیعدیلی لیلا، صالحی فر مانیا، غیاثی طرزی بابک، باخدا حسین. بررسی اثر استفاده از آنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):167-176. Available from: https://sid.ir/paper/72638/fa
IEEE:
کپیلیلا عدیلی، مانیا صالحی فر، بابک غیاثی طرزی، و حسین باخدا، “بررسی اثر استفاده از آنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 167–176، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72638/fa