مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

756

دانلود:

374

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 78

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرتضویان، سیدامیرمحمد، رشیدی، کمیل، مشایخ، مرتضی، و امیری، زهره. (1394). اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 71-78. SID. https://sid.ir/paper/72398/fa

    Vancouver: کپی

    مرتضویان سیدامیرمحمد، رشیدی کمیل، مشایخ مرتضی، امیری زهره. اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):71-78. Available from: https://sid.ir/paper/72398/fa

    IEEE: کپی

    سیدامیرمحمد مرتضویان، کمیل رشیدی، مرتضی مشایخ، و زهره امیری، “اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 71–78، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72398/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی