APA:
کپیمهرعلیها، م.، و سهراب وندی، س.، و ناطقی، ل. (1396). بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی. علوم و صنایع غذایی ایران, 14(68), 17-25. https://sid.ir/paper/72334/fa
Vancouver:
کپیمهرعلیها مرضیه، سهراب وندی سارا، ناطقی لیلا. بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2023January30];14(68):17-25. Available from: https://sid.ir/paper/72334/fa
IEEE:
کپیمهرعلیها، م.، سهراب وندی، س.، ناطقی، ل.، 1396. بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 14(68), pp.17-25. Available: https://sid.ir/paper/72334/fa.