APA:
کپیاسدی، حسینعلی، حسن دخت، محمدرضا، و دشتی، فرشاد. (1385). مقایسه ترکیب اسیدهای چرب, اگزالیک اسید و عناصر معدنی بذر و برگ ارقام خرفه ایرانی (.Portulaca oleracea L) با نمونه خارجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(3)، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/72082/fa
Vancouver:
کپیاسدی حسینعلی، حسن دخت محمدرضا، دشتی فرشاد. مقایسه ترکیب اسیدهای چرب, اگزالیک اسید و عناصر معدنی بذر و برگ ارقام خرفه ایرانی (.Portulaca oleracea L) با نمونه خارجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(3):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/72082/fa
IEEE:
کپیحسینعلی اسدی، محمدرضا حسن دخت، و فرشاد دشتی، “مقایسه ترکیب اسیدهای چرب, اگزالیک اسید و عناصر معدنی بذر و برگ ارقام خرفه ایرانی (.Portulaca oleracea L) با نمونه خارجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3، pp. 49–56، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72082/fa