APA:
کپیعلیرضالو، کاظم، شفقی مولان، حسین، یونسی حمزه خانلو، مهدی، آقافرمانی، بیوک، و فتحی زاده، امید. (1398). بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی, حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 145-160. SID. https://sid.ir/paper/72058/fa
Vancouver:
کپیعلیرضالو کاظم، شفقی مولان حسین، یونسی حمزه خانلو مهدی، آقافرمانی بیوک، فتحی زاده امید. بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی, حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):145-160. Available from: https://sid.ir/paper/72058/fa
IEEE:
کپیکاظم علیرضالو، حسین شفقی مولان، مهدی یونسی حمزه خانلو، بیوک آقافرمانی، و امید فتحی زاده، “بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی, حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 145–160، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72058/fa