video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

1,144

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 111

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امینی نیا، هرمینه، رضوی، سیدهادی، و عیوض زاده، اورنگ. (1395). تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 103-111. SID. https://sid.ir/paper/71791/fa

    Vancouver: کپی

    امینی نیا هرمینه، رضوی سیدهادی، عیوض زاده اورنگ. تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):103-111. Available from: https://sid.ir/paper/71791/fa

    IEEE: کپی

    هرمینه امینی نیا، سیدهادی رضوی، و اورنگ عیوض زاده، “تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 103–111، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71791/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    دانشگاه غیر انتفاعی مهر اروند
    ویراستاری
    فایل موجود نیست.
    )