video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

4,714

دانلود:

1,143

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 137

چکیده

شیره انگور یکی از محصولات جانبی انگور است که در مناطق تاک خیز ایران به شیوه سنتی تولید می شود. در این پژوهش برخی از خواص فیزیکی و شیمیایی شیره انگور مانند گرانش ویژه, pH, قندکل, خاکستر و پارامترهای رئولوژیکی شیره انگور با استفاده از یک ویسکومتر چرخان در سه دمای (25, 45 و 65oC) و سه بریکس 35, 50 و 76 اندازه گیری شد. محاسبات ریاضی یافته ها بر اساس روش میچکا نشان داد که شیره انگور از نوع سیال غیر نیوتنی و غلیظ شونده با برش (دایلاتانت) است. همچنین با استفاده ار معادله آرنیوس تابعیت ضریب پایداری شیره انگور با دما تعیین و انرژی فعال سازی بین 15.197 تا kJ/mol  34.07 محاسبه شد. در نهایت با استفاده از رابطه نمایی, ضریب پایداری با بریکس برازش گردید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

توکلی پور، حمید، و کلباسی اشتری، احمد. (1392). بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 129-137. SID. https://sid.ir/paper/71723/fa

Vancouver: کپی

توکلی پور حمید، کلباسی اشتری احمد. بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):129-137. Available from: https://sid.ir/paper/71723/fa

IEEE: کپی

حمید توکلی پور، و احمد کلباسی اشتری، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 129–137، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71723/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی