APA:
کپیسلیمان بیگی، زهرا، پوراحمد، رضوان، و هاشمی روان، مهناز. (1396). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه در طول دوره نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 203-213. SID. https://sid.ir/paper/71650/fa
Vancouver:
کپیسلیمان بیگی زهرا، پوراحمد رضوان، هاشمی روان مهناز. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه در طول دوره نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):203-213. Available from: https://sid.ir/paper/71650/fa
IEEE:
کپیزهرا سلیمان بیگی، رضوان پوراحمد، و مهناز هاشمی روان، “بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه در طول دوره نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 203–213، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71650/fa