APA:
کپیابراهیمیان، منصوره، و عزیزی، محمدحسین. (1396). مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته های گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آن ها بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 157-167. SID. https://sid.ir/paper/71636/fa
Vancouver:
کپیابراهیمیان منصوره، عزیزی محمدحسین. مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته های گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آن ها بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):157-167. Available from: https://sid.ir/paper/71636/fa
IEEE:
کپیمنصوره ابراهیمیان، و محمدحسین عزیزی، “مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته های گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آن ها بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 157–167، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71636/fa