APA:
کپیکاستیلو گونزالز، ا.م.، و اویتیا گارسیا، ا.. (1395). واکنش های فیزیولوژیکی چغندر برگی و کاهو به تامین فسفیت در محلول غذایی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(4)، 1079-1090. SID. https://sid.ir/paper/62591/fa
Vancouver:
کپیکاستیلو گونزالز ا.م.، اویتیا گارسیا ا.. واکنش های فیزیولوژیکی چغندر برگی و کاهو به تامین فسفیت در محلول غذایی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(4):1079-1090. Available from: https://sid.ir/paper/62591/fa
IEEE:
کپیا.م. کاستیلو گونزالز، و ا. اویتیا گارسیا، “واکنش های فیزیولوژیکی چغندر برگی و کاهو به تامین فسفیت در محلول غذایی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 4، pp. 1079–1090، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62591/fa