video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

745

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

واکنش های فیزیولوژیکی چغندر برگی و کاهو به تامین فسفیت در محلول غذایی

صفحات

 صفحه شروع 1079 | صفحه پایان 1090

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاستیلو گونزالز، ا.م.، و اویتیا گارسیا، ا.. (1395). واکنش های فیزیولوژیکی چغندر برگی و کاهو به تامین فسفیت در محلول غذایی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(4)، 1079-1090. SID. https://sid.ir/paper/62591/fa

    Vancouver: کپی

    کاستیلو گونزالز ا.م.، اویتیا گارسیا ا.. واکنش های فیزیولوژیکی چغندر برگی و کاهو به تامین فسفیت در محلول غذایی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(4):1079-1090. Available from: https://sid.ir/paper/62591/fa

    IEEE: کپی

    ا.م. کاستیلو گونزالز، و ا. اویتیا گارسیا، “واکنش های فیزیولوژیکی چغندر برگی و کاهو به تامین فسفیت در محلول غذایی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 4، pp. 1079–1090، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62591/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    فایل موجود نیست.