video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

924

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی و کنترل خوردگی میکروبی در صنعت قند نیشکری

صفحات

 صفحه شروع 207 | صفحه پایان 219

چکیده

 در این تحقیق , کارخانه تولید قند از نیشکر شرکت کشت و صنعت کارون خوزستان مورد ارزیابی از دیدگاه خوردگی میکروبی قرار گرفت جهت تعیین وجود میکروبهای عامل خوردگی تستهای بررسی باکتریهای احیا کننده سولفات (SRB3) , باکتریهای ازت , اکسید کننده گوگرد, قارچها و نیز شمارش کل باکتریهای هوازی در دمای مزوفیلی , ترموفیلی و ساکروفیلی و بیهوازی روی نمونه های جمع آوری شده از نقاط مختلف کارخانه انجام شد. نتایج نشان دهنده وجود میکروارگانیسمهای مولد اسید در کل سیستم و تجمع و فعالیت شدید آنها در نقاط آسیب دیده بود .

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ستاره، محمد، نوروززاده، عنایت، و عطارزاده، بتول. (1382). ارزیابی و کنترل خوردگی میکروبی در صنعت قند نیشکری. مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان، 17(1)، 207-219. SID. https://sid.ir/paper/55857/fa

    Vancouver: کپی

    ستاره محمد، نوروززاده عنایت، عطارزاده بتول. ارزیابی و کنترل خوردگی میکروبی در صنعت قند نیشکری. مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان[Internet]. 1382؛17(1):207-219. Available from: https://sid.ir/paper/55857/fa

    IEEE: کپی

    محمد ستاره، عنایت نوروززاده، و بتول عطارزاده، “ارزیابی و کنترل خوردگی میکروبی در صنعت قند نیشکری،” مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان، vol. 17، no. 1، pp. 207–219، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/55857/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    فایل موجود نیست.