video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

502

دانلود:

0

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین برخی از خواص فیزیکی میوه زغال آخته

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 94

چکیده

 در این تحقیق تعدادی از خواص فیزیکی یک نوع زغال آخته از منطقه الموت قزوین (روستای هیر) اندازه گیری و ارزیابی شد. مقادیر متوسط طول, عرض, و ضخامت (ارتفاع), وزن هزار میوه و یک میوه, قطر متوسط هندسی, حجم, مساحت سطح رویه, مساحت سطح مقطع, کرویت, چگالی حقیقی (میوه), چگالی توده, تخلخل و سرعت حد میوه رسیده زغال آخته (با رطوبت 73.30 درصد بر پایه تر) به دست آمد که به ترتیب عبارتند از: 18.91, 13.74, 13.33 میلی متر, 2309.78 و 2.31 گرم, 15.12 میلی متر, 1841.96 میلی متر مکعب, 722.65 میلی مترمربع, 180.66 سانتی مترمربع, 80.21 درصد, 1.10 گرم بر سانتی مترمکعب, 0.63 گرم بر سانتی متر مکعب, 43.30 درصد و 13.8 متر بر ثانیه. مقادیر متناظر برای هسته زغال آخته از این قرارند: 13.61, 6.07, 5.79 میلی متر, 299.67 و 0.3 گرم, 7.81 میلی متر, 252.93 سانتی مترمکعب, 192.57 سانتی مترمربع, 48.14 سانتی مترمربع و 57.59 درصد, 1.21 گرم بر سانتی مترمکعب, 0.68 گرم بر سانتی مترمکعب, 44.05 درصد و 7.4 متر بر ثانیه. نسبت گوشت میوه به دسته 6.8 برآورد شد و ضریب اصطکاک استاتیکی میوه زغال آخته روی سطوح ورق آهن گالوانیزه, ورق استیل, پلکسی گلاس و چوب به ترتیب 0.38, 0.34, 0.33 و 0.43 تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمانی، علی ماشااله، گازر، حمیدرضا، و صادقی، احمد. (1389). تعیین برخی از خواص فیزیکی میوه زغال آخته. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 11(2)، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/474810/fa

    Vancouver: کپی

    کرمانی علی ماشااله، گازر حمیدرضا، صادقی احمد. تعیین برخی از خواص فیزیکی میوه زغال آخته. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1389؛11(2):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/474810/fa

    IEEE: کپی

    علی ماشااله کرمانی، حمیدرضا گازر، و احمد صادقی، “تعیین برخی از خواص فیزیکی میوه زغال آخته،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 11، no. 2، pp. 85–94، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/474810/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    ویراستاری
    فایل موجود نیست.