video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

1,055

دانلود:

192

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید ماریناد سرخ شده از ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus rutilus caspius)

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 146

چکیده

 در این تحقیق پنج فرمولاسیون برای تولید ماریناد سرخ شده از ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspius) مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها در یخچال خانگی در درجه حرارت 2±6 درجه سانتیگراد به مدت 60 روز نگهداری شدند. در فواصل زمانی معین نمونه ها به لحاظ ارگانولپتیک, pH, ازت فرار, پراکسید و شمارش کلی باکتریها مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که طی دوره 60 روزه,pH  تمام مارینادهای تولیدی پس از دو روز به 4.12 یا کمتر رسید, در صورتی که مقدار پراکسید بین 7.1 و 2.15 میلی اکی والان در کیلو تغییر نمود. اما مقدار ازت فرار در این مدت ثابت ماند و مقدار آن 7.8 میلی گرم در صد گرم از نمونه بود. شمارش کلی باکتریها برای اکثر نمونه ها منفی بود. بر اساس آزمایشهای ارگانولپتیک که توسط کارشناسان چشایی به عمل آمد, از بین 5 فرمولاسیون به دو نمونه درجه مقبولیت بالا و به دو فرمولاسیون دیگر مقبولیت متوسط داده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معینی، سهراب، فروزان سبحانی پور، نرجس، و معینی، سهراب. (1384). تولید ماریناد سرخ شده از ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus rutilus caspius) . مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 14(1)، 133-146. SID. https://sid.ir/paper/4405/fa

    Vancouver: کپی

    معینی سهراب، فروزان سبحانی پور نرجس، معینی سهراب. تولید ماریناد سرخ شده از ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus rutilus caspius) . مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1384؛14(1):133-146. Available from: https://sid.ir/paper/4405/fa

    IEEE: کپی

    سهراب معینی، نرجس فروزان سبحانی پور، و سهراب معینی، “تولید ماریناد سرخ شده از ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus rutilus caspius) ،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 14، no. 1، pp. 133–146، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4405/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی