video

sound

نسخه انگلیسی

بازدید:

481

دانلود:

154

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 78

چکیده

 هدف: بررسی چند عامل بر میزان تولید آنتی ژن کاتالاز از قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس.طرح: مداخله ای.روش: از چهار محیط کشت که به لحاظ نوع و مقدار قند و سایر ترکیبات تشکیل دهنده محیط با یکدیگر متفاوت بودند در دو دمای 28 درجه سانتیگراد و 37 درجه سانتیگراد استفاده گردید. همچنین از دو ایزوله بیماریزای انسانی و حیوانی جهت کشت انبوه قارچ استفاده شد. میسلیوم های قراچی پس از 96 ساعت از سطح محیط کشت فیلتر شده سپس با بافر شکننده خرد شده و با دور 150000 g سانتریفوژ گردیدند. مایع رویی حاصل به عنوان عصاره محلول درآب محسوب می شود که از آن جهت تخلیص آنتی ژن استفاده گردید. میزان پروتئین عصاره های محلول در آب توسط روش برادفورد سنجش شد سپس الکتروفورز و رنگ آمیزی اختصاصی با فروسیانید پتاسیم انجام گرفت. عصاره های محلول در آب بر روی ستون مبادله یونی آنیونیک و کاتیونیک قرار گرفتند. جذب نوری خروجیهای ستون و همچنین مقدار پروتئین آنها سنجش شد. خروجیهای ستون کاتیونیک مورد الکتروفورزSDS-PAGE  قرار گرفته و الگوی الکتروفورزی آنها با یکدیگر مقایسه شد.نتایج: عصاره های محلول در آب حاصل از محیط های چهارگانه دارای 1.3±0.1 mg/ml پروتئین در محیط های  SوCDA  و مقدار پروتئین 1.1±0.1 mg/ml در محیط های YED و AMM بود. عصاره های محلول در آب حاصل از محیط CDA وS  پس از قرارگرفتن بر روی ستون تعویض یونی باندهای قویتری نسبت به سایر خروجیهای ستون از دیگر محیط های کشت داشتند. مقدار پروتئین عصاره محلول در آب و همچنین مقدار پروتئین خروجیهای ستون تعویض یونی تحت تاثیر سویه قارچی و دما نبوده درحالیکه ترکیب محیط کشت بر مقدار پروتئین و تراکم باند موثر بود.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد, دما و سویه تاثیری در الگوی الکتروفورزی و مقدار پروتئین عصاره های محلول در آب نداشت در حالیکه ترکیب محیط کشت در مقدار پروتئین و تولید آنتی ژن موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رودبارمحمدی، شهلا، زواران حسینی، احمد، خسروی، علیرضا، و اصلانی، جعفر. (1383). ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 59(1)، 73-78. SID. https://sid.ir/paper/423857/fa

    Vancouver: کپی

    رودبارمحمدی شهلا، زواران حسینی احمد، خسروی علیرضا، اصلانی جعفر. ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1383؛59(1):73-78. Available from: https://sid.ir/paper/423857/fa

    IEEE: کپی

    شهلا رودبارمحمدی، احمد زواران حسینی، علیرضا خسروی، و جعفر اصلانی، “ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 59، no. 1، pp. 73–78، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/423857/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.